?

Log in

No account? Create an account
Checking the house again - brad's life — LiveJournal [entries|archive|friends|userinfo]
Brad Fitzpatrick

[ website | bradfitz.com ]
[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Checking the house again [May. 21st, 2000|07:11 pm]
Brad Fitzpatrick
went and looked out the house again.... i didn't really even go in this time, but I drove Eli and Mike. Mike hadn't seen it yet. back now and working on LiveJournal again. all these new features are really going to kick ass pretty soon here when I put out the next release.
LinkReply

Comments:
[User Picture]From: jacqui
2000-05-21 07:26 pm (UTC)

Brad what am I doing wrong???

Hello Mr. Brad, nice meeting you telephonically even though I felt kinda shyish. I was wondering if you could look at something for me but then again maybe you don't have the time, if not don't worry but if so, do you have any clue why I can't get my photos on my most recent entries to post. It was smooth sailing previously so i must be doing something wrong. The place where these photos are housed is an acttors services site, i'm wondering if they ahve some kind ofblock on them or I'm just pasting in the wrong thing. Okay so for example if the site address is,

http://www.castnet.com/actors/actorfile.taf?_UserReference=3802DD3101B30DBD39289432&f=bigphoto&ph=f

and the url for the photo is
http://photos.castnet.net/cgi-bin/getimages.pl?f=castimagesSM/castimagesMED/actor60859gMED.jpg

and I put it in like this


then where am I going wrong?

I hope you don't mind my asking a lamer question? thanks for being so kind and generous and wonderful at twenty : 0

love you and hug you and ruffle your hair unhunh,
Jacqui

(Reply) (Thread)
From: headcase
2000-05-21 08:41 pm (UTC)

Re: Brad what am I doing wrong???

far be it from me to stick my nose where it doesn't belong, but when you go to the url http://photos.castnet.net/cgi-bin/getimages.pl?f=castimagesSM/castimagesMED/actor60859gMED.jpg directly, it gives the error:

Error: You do not have authorization to access this page

Please contact CastNet for further information.

Now I can't say for sure, but that would seem to be the reason you get the broken image icon in place of the actual picture you're trying to post.

If you need a place to store images to link to on livejournal, drop me a line, cause that I can help you with. Good luck.
(Reply) (Parent) (Thread)
[User Picture]From: erik
2000-05-21 11:51 pm (UTC)

Re: Brad what am I doing wrong???

You don't need to contact those retards.. you just needed to lose the .cgi information.. past this instead:

http://photos.castnet.net/castimagesSM/castimagesMED/actor60859gMED.jpg

Look, like so:

(Reply) (Parent) (Thread)
[User Picture]From: erik
2000-05-21 11:52 pm (UTC)

Re: Brad what am I doing wrong???

Er.. "paste".. sorry. :-)
(Reply) (Parent) (Thread)
[User Picture]From: bradfitz
2000-05-22 02:00 am (UTC)

Re: Brad what am I doing wrong???

Heh, looks like people answered this all for you already.....
(Reply) (Parent) (Thread)